Menü

Blog

Céginformációk

Újjászülettünk - cégünk új arca

Szervizünk megújulása nem csak abból látszik, hogy honlapunk új külsőt kapott, hanem mindemellett szolgáltatási köreinket is bővítettük.

A szakma és az iparág iránti elkötelezettségünk jól látható új weboldalunkon is, törekszünk arra, hogy hűen tükrözzük fő partnereink megjelenéseinek motívumait, amelyek a színekben és a hangulatban mutatkoznak meg leginkább. Cégünk számára fontos, hogy kapcsolataink nagy megbecsülést kapjanak, együttműködési hálózatunk nagy hangsúlyt élvez a vállalaton belül, mind a mai napig. A jó kapcsolat legfontosabb ismérve a bizalom, ügyfeleink bízhatnak bennünk, hiszen munkánkat odaadással és odafigyeléssel végezzük.

Célunk a régi maradt, de igyekszünk minél jobb minőségben, minél magasabb színvonalon teljesíteni a szolgáltatásainkat. Mindent megteszünk azért, hogy garantált elégedettséggel távozhasson tőlünk minden egyes ügyfél, és a következő adódó alkalommal is hozzánk forduljon. Számunkra a megbízhatóság a legfontosabb, szakértő kezeket alkalmazva segítünk minden probléma megoldásában.

Szolgáltatásaink közé tartozik a DAF márkaszerviz, a Schmitz Cargobull márkaszerviz, nálunk működik Magyarország első TRP alkatrészeket forgalmazó üzlete, lehetőség van használt járművek vásárlására és eladására is, illetve teljes körű műszaki vizsgáztatásra és biztosítási eljárások teljes körű ügyinzétésére is biztosítunk alternatívákat a hozzánk betérők számára.

Minden ügyfelünkre egyformán figyelünk, igyekszünk megfelelő szolgáltatást nyújtani régi ügyfeleink számára és új, jövőbeli partnereinknek is.

Bármilyen problémával fordulj hozzánk bizalommal, kollégáink azonnal állnak rendelkezésedre!

Cégünkről további információt a Rólunk menüpont alatt kaphatsz!