Menü

Blog

Iparági hírek

TRP Shop a BestCamionnál

A BestCamionnál található meg az első magyarországi TRP Shop, amelyben olyan alkatrészeket kaphat minden ügyfelünk, amely megfelelő megoldásokat biztosít a haszongépjárművek karbantartására és javítására.

Idén tavasszal nyílt meg országunkban az első TRP, azaz a Truck and Trailer Parts márka értékesítésével foglalkozó üzlet, amely a bicskei szervizünket ékesíti. Kínálatunkban megtalálható minden fontos alkatrész a gyakori cseréjűtől egészen a speciális, nehezebben beszerezhető eszközökig. Csak és kizárólag kiváló minőségű termékeket kínálunk, amelyek segítenek betartani a szigorú minőségi szabványokat, és amelyekért természetesen garanciát is vállalunk.

Miért válaszd a TRP alkatrészeket?

1. Minőséget biztosítunk! Alkatrészeink olyan minőségben készülnek, amelyek meghosszabbítják járműved élettartamát. Ezeket az alkatrészeket gyártás közben folyamatos tesztelésnek vetik alá, hogy ténylegesen a legjobb és legmegbízhatóbb termékeket adhassák ki a gyártók a kezükből.

2. Nem számít a márka, a kor vagy a típus! A TRP Shop termékei bármely márka és típus számára megfelelőek, és még az sem számít, mikor gyártották a tehergépjárművet. A széles választéknak köszönhetően bármilyen problémára megtalálhatod a választ az alkatrészek között!

3. Teljes garanciát vállal a TRP gyártásért felelős vállalat egy egész éven át alkatrészei minőségéért! Ha nem érzed megbízhatónak a terméket, amellyel járműved javítottuk, és újabb karbantartásra szorul a kamion, észrevételt tehetsz nálunk!

Kollégáink bármikor szívesen és nagy szakértelemmel segítenek a problémák megoldásában, készségesen állnak rendelkezésedre attól a pillanattól kezdve, hogy Szervizünket választod. Nálunk abban rejlik a siker titka, hogy munkatársaink számára folyamatos továbbképzési lehetőségeket biztosítunk, amelyek során frissíthetik és szinten tarthatják tudásukat!

Tedd megbízhatóvá haszongépjárműved, válaszd Te is a TRP Shop alkatrészeit, hogy megfelelő minőségű alkatrészekkel láthassunk el!

A különböző termékekről tájékozódhatsz a Cargobull Szerviz honlapjáról is elérhető TRP honlapon, valamint Szervizünkben is!

Kövess minket a BestCamion Facebook oldalán, hogy első kézből értesülj a legfrissebb hírekről és szolgáltatásainkról!