×

Cookie beállítás

Menü
×

Cookie beállítás

Menü

Blog

Szolgáltatások bemutatása

TRP e-katalógus: 17 nyelv és 70 000 alkatrész

A DAF Trucks és a PACCAR Parts év elején mutatta be a TRP e-katalógust. Az összes tehergépkocsi- és pótkocsigyártmányhoz összesen több mint 70 000 alkatrészt tartalmazó online katalógus most már nem kevesebb mint 17 nyelven elérhető. A TRP e-katalógus a http://www.trpparts.com weboldalon található meg.

Amióta a TRP-t 1994-ben bevezették, a PACCAR Parts termékkínálata gyorsan bővül. Ami körülbelül 300 alkatrésszel indult, az ma az első számú és legprofesszionálisabb alkatrészkínálat az összes tehergépkocsi- és pótkocsigyártmányhoz.

Brand-new-PACCAR-Parts-TRP-eCatalogue-70000-parts-just-a-few-clicks-away-from-the-workshop-02-640

Azonnal megtalálhatók a kívánt alkatrészek
„Az új katalógussal nagyot léptünk előre annak terén, hogy első osztályú szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Például a TRP e-katalógusban több kép és pontosabb leírások tartoznak az alkatrészekhez” – mondta Bram Vermolen, a PACCAR Parts marketingigazgatója. „Tisztában vagyunk azzal, hogy az ügyfelek mindössze néhány egérkattintással szeretnék megrendelni a megfelelő alkatrészt. Tetszés szerint használhatják a cikk nevét, az eredeti alkatrészszámot vagy a beszállítói cikkszámot, hogy azonnal megtalálják a megfelelő alkatrészt. A TRP e-katalógus alternatív és a javításhoz szükséges kapcsolódó termékeket is mutat, amelyek szintén javítják a minőséget, a hatékonyságot és a jármű üzemidejét.”

17 nyelv, az összes készüléken használható
Az új TRP e-katalógus nem kevesebb mint 17 nyelven áll rendelkezésre. „Még kínaiul és arabul is” – mondta Vermolen. A TRP e-katalógust az összes internetes böngészőre optimalizálták, és egyaránt használható asztali számítógépeken, illetve mobileszközökön, mint például táblagépeken, sőt, még okostelefonokon is. A TRP alkatrészek a több mint 1000 DAF márkakereskedőt felölelő hálózatból, a TRP áruházakból és az online webáruházból is beszerezhetők.

Ráadásul a Best Camion is rendelkezik egy eléggé gazdag TRP alkatrész raktárral, így akár úgyis megkönnyítheted a dolgod, hogy az e-katalógusból kinézed amire szükséged van és mi megrendeljük neked, ha nincs nálunk raktáron. Ha pedig van, nincs más teendőd csak beugrani hozzánk érte.