Menü

Blog

Szolgáltatások bemutatása

TRP alkatrészek szervizünkben

Szervizünkben található az első magyarországi TRP Shop. Ügyfeleink számára a legmegbízhatóbb megoldással szolgálunk szervizelés, javítás esetében is!

A gyenge minőségű alkatrészek hamarabb elhasználódnak és rosszabb színvonalon teljesítenek, ami növelheti a következő fuvarig vagy a fuvar befejezéséig fennmaradó időt. TRP alkatrészek segítenek orvosolni ezt a problémát, így nem vesztegetsz sem pénzt, sem időt.

Nincs olyan kamionmárka, ami minden alkalmazási területen megállná a helyét. A flottatulajdonosok megfelelő járműveket választanak ki a különböző szállítmányozási és logisztikai feladatokra a hosszú távú szállítástól a kisebb rakományok gyűjtőszolgáltatásán keresztül a többpontos kiszállításig. A TRP program, amely bármilyen gyártmányú kamionhoz és pótkocsihoz alkatrészek teljes körét kínálja a márkakereskedői és tanácsadói hálózat révén, amelynek mi is részesei vagyunk!

A TRP termékek az eredeti DAF alkatrészek választékát bővítik ki. A TRP kínálatában megtalálhatók a pótkocsi-felfüggesztések és -tengelyek, a fülke és kiegészítők, a világítás és elektronika, a fékhez, felfüggesztésekhez, motorhoz, sebességváltóhoz tartozó alkatrészek, valamint a rakodórámpák vagy a műhelyben használatos fogyóeszközök is. A TRP csak kiváló termékeket kínál, amelyek teljesítik a szigorú minőségi szabványokat, és a cég természetesen minden, a DAF nemzeti garanciális feltételei szerint értékesített termékért jótállást vállal.

Minőséget biztosítanak a TRP alkatrészek!

Az igazi garanciánk a sikerre azonban az, hogy kiemelt figyelmet szentelünk szakértő kollégáink rendszeres továbbképzésére, így szaktudásuk a lehető legmagasabb. Kiválóan felszerelt szervizünkben nekik is köszönhető a munkavégzés magas minőségének fenntartása.

Amennyiben érdekelnek a lehetőségek, körülnézhetsz a TRP online shopban is, amelyet honlapunkról is egyszerűen elérhetsz!