Menü

Blog

Szolgáltatások bemutatása

TRP alkatrészek a legjobb helyről

Szervizünkben nem csak az alap szolgáltatások érhetőek el, hanem nálunk nyílt meg a közelmúltban Magyarország első TRP márkaszervize és boltja, ahol TRP alkatrészek forgalmazásával is foglalkozunk.

A TRP, azaz a Truck and Trailer Parts márka minőségi tehergépjármű- és pótkocsialkatrészeket foglal magába, amelyek megfelelő segítséget nyújtanak olyan helyzetekben, amikor alkatrészre van szüksége járműve javításához. Jelenleg a szerviz ügyfélváró helyisége üzemel shop formában, ahol a gyors és rugalmas kiszolgálás elengedhetetlen. Munkatársaink szakértelmét igyekszünk folyamatos továbbképzésekkel biztosítani, így tudásuk a legmagasabb szinten mozog.

Kiváló minőségű termékek egy helyen!

Vontatód és félpótkocsid is megérdemli a legnagyobb odafigyelést, hiszen mint minden más esetében is, részekből áll össze az egész. A legjobb alkatrészek szükségesek a legjobb minőséghez és a leghosszabb élettartamhoz. A gyengébb minőségű alkatrészek esetében sokszor előfordul, hogy gyorsan elhasználódnak, mindig ugyanazzal a problémával kell a szerelőhöz fordulni. A sok javítás megemelheti a következő fuvarig vagy a fuvar befejezéséig fennmaradó időt, így a színvonal növekedése érdekében célszerű a magasabb minőségű alkatrészeket választani. A szervizünkben megtalálható TRP termékekkel meghosszabbíthatod járműved élettartamát, mi segítünk, te pedig nem veszítesz se pénzt, se időt.

Kínálatunk bővelkedik az alkatrészekben, minden fontos darab megtalálható nálunk, a gyakori cseréjűtől egészen a speciális, ritka eszközökig. A szigorú minőségi szabványoknak megfelelő termékekért garanciát is vállalunk.

A magas minőségű munkavégzéshez kollégáink szaktudása is hozzájárul!

Számunkra az a legfontosabb, hogy ügyfeleink elégedetten távozzanak szervizünkből, és a következő adandó alkalommal is minket keressenek fel. Bármilyen probléma esetén fordulj hozzánk bizalommal, célunk közös, hogy kamionod jól működjön, és szállítmányod időben célba érjen!

Cégünkről további információt a Rólunk menüpont alatt kaphatsz!