Menü

Blog

Szolgáltatások bemutatása

Schmitz Cargobull szerviz

Nálunk semmi sem lehetetlen! Minden problémára találunk megoldást! Cégünk egyik fő tevékenységi köre a világminőségű, német precizitással készülő márka, a Schmitz Cargobull pótkocsik, félpótkocsik és felépítmények szervizelése, javítása, valamint karbantartása akár garanciális időn belüli járműről van szó, akár azon kívüliről.

Számunkra nem létezik lehetetlen!

Szervizünkben ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb!

A Schmitz Cargobull kocsikat ügyfeleink igényeihez mérten alakították ki, rendszeres ellenőrzésük elengedhetetlen az fuvar biztonságos megtétele érdekében. Hétköznapokon és szombaton, nyitva tartásunk vásárlóink életmódjához igazodik, hogy a legjobb megoldást kínáljuk és a lehető legalaposabb munkával hozzuk helyre a javítandó részeket. Az utánfutó vizsgálata mellett az egyéb területekre, mint például a fékek vagy lámpák vizsgálatára is nagy hangsúlyt fektetünk.

Ezeken kívül a Schmitz Cargobull egyéb after-sales szolgáltatásait is teljes körűen nyújtja, beleértve az alkatrészek értékesítését, az átalánydíjas javítási és karbantartási szerződéseket (Full Service), valamint a Cargobull Telematics rendszerek új és utólagos beszerelését, karbantartását, illetve javítását.

Jelenleg Magyarországon, és talán az egész régióban egyedül a Cargobull Szerviz végzi a Schmitz TKM-ONE hűtő aggregátok szakszerű szervizelését, amelyre még a magyar piacon való megjelenés előtt továbbképeztük szakembereinket. Említést érdemel továbbá az XL Zertifikatnak megfelelő rakományrögzítési rendszerek új és utólagos beszerelése, valamint időszakos, évenkénti felülvizsgálata.

Feladataink közé tartozik az alkatrészek forgalmazása is, amelyek abban az esetben, ha éppen nincsenek készleten telephelyünkön, futárszolgálattal vagy személyes átvétellel megrendelés után átvehetőek.

Nem szabad kétségbe esni, hiszen mindig létezik olyan végeredmény, amely sofőrjeink igényeinek teljes mértékben megfelel!

Cégünkről további információt a Rólunk menüpont alatt kaphatsz!