Menü

Blog

Céginformációk

Nyitva tartás az ügyfél érdekeiért

A Cargobull Szerviz számára az a legmeghatározóbb, hogy munkatársaink minden ügyfelünknek egyforma kiszolgálást biztosítsanak. Nálunk mindenki azért van, hogy minden adódó problémát gyorsan és pontosan megoldhassunk, így ennek megfelelő nyitva tartás szerint dolgozunk.

Cégünk egy egyhektáros területen, öt beállításos műhelyben végzi tevékenységét. Nemzetközi ügyfeleinkre szintén nagy hangsúlyt fektetünk, akikkel nemcsak angolul és németül kommunikálunk, hanem román, szerb, horvát és szlovák nyelvek bármelyikén, így az esetleges kommunikációs nehézségekkel is könnyen megküzdünk.

Annak érdekében, hogy az összes problémát orvosolhassuk, alkalmazkodunk a kamionos életmódhoz és ennek megfelelő nyitvatartási idővel várjuk ügyfeleinket. Minden héten hétfőtől péntekig reggel 6 és este 10 óra között, valamint szombati napokon reggel 6 és délután 2 óra között tartózkodnak kollégáink a telephelyen, így segítve a tehergépjármű tulajdonosokat abban, hogy akár este is felkereshessenek minket megoldandó feladataikkal.

A szerviz honlapján érdeklődhetsz a különböző területeknek megfelelően kitöltött űrlapok valamelyikén, telefonon a +36 22 814 202 telefonszámon, vagy akár az info@cargobull-szerviz.hu e-mail címen is!

Kövess minket a Cagobull Szerviz Facebook oldalán is, hogy első kézből értesülj a legfrissebb információkról!