Menü

Blog

Szolgáltatások bemutatása

Műszaki vizsga és biztosítás Szervizünkben

Minden járművezető életében eljön az a pillanat, amikor vizsgáztatásra és biztosítási ügyintézésre kell szánni az idejét. Azonban a műszaki vizsga és biztosítás is mehet könnyen és egyszerűen, csak szakértő segítségre van szükség.

Kollégáink segítenek a kamionokkal kapcsolatos ügyintézésben!

Találunk megoldást a problémára, hiszen szakképzett munkatársaink a nyitva tartás teljes ideje alatt, a lehető leggyorsabban végzik el a hatályos szabványoknak megfelelő, komplett szerelvényének teljes körű műszaki vizsgáztatását. Emellett pedig kollégáink a haszongépjármű biztosítási ügyintézés ügyes-bajos teendőivel is foglalkoznak, így ránk bízhatod a papírmunkát! Ahhoz, hogy vizsgáztatni tudjuk a tehergépjárművet, szükség lesz:
  • a megrendelő 90 napnál nem régebbi cégkivonatára;
  • a cég aláírási címpéldányára, mintájára;
  • az aláírásra jogoslt személy okmányaira, illetve hivatalos meghatalmazásra, ha ő nincs jelen az ügyintézésnél;
  • a meghatalmazott személy okmányaira.
A folyamat elindításához mindezeken felül arra van szükség, hogy bejelentkezz hozzánk. Abban az esetben pedig, ha biztosítási ügyintézésben kérnél segítséget, fordulj hozzánk bizalommal, hiszen csak a jogosítványod, és a sérült jármű forgalmi engedélyének másolatára lesz szükségünk. Az adminisztráció a mi feladatunk, legyen szó kötelező vagy CASCO biztosításról, hazai vagy külföldi társaságok esetében. Ha további teendők merülnének fel, tájékoztatni fogunk róla!

És hogy mindez miért fontos?

Senki sem szeret olyan helyzetbe kerülni, amely sok papírmunkával jár, hiszen a legtöbb embernek nincs hozzá ideje és türelme sem. Így mi ezzel is segítjük a kamionos társadalmat, hiszen levesszük ügyfeleink válláról az ehhez kapcsolódó terheket.

Amennyiben neked is szükséged lenne bármilyen segítségre tehergépjárműved vizsgáztatásával vagy biztosításával kapcsolatban, keress minket elérhetőségeink valamelyikén!