Menü

Blog

Céginformációk

Munkatársaink motivációi - miért jó nálunk dolgozni?

Minden vállalat érdekében fontos, hogy a munkavállalók közösségként tudjanak együtt dolgozni. Szervizünk esetében munkatársaink motivációi mindent elárulnak arról, miért is szeretnek nálunk dolgozni, mi az, ami miatt nem keresnek új munkahelyet.

Egy csapatként dolgozunk, kiegészítjük egymást, közösen minden fontos dolgot meg tudunk oldani!

Számunkra az a legfontosabb, hogy ügyfeleink elégedetten távozzanak szervizünkből, így igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni a problémák megszüntetése érdekében. Csapatunk egész nap azon dolgozik, hogy járműved a legmagasabb szintű szolgáltatásokat kapja.

És hogy mitől ilyen jó a csapatunk?

A fizikai munkakörnyezet, a munkakör és a munkafeladat, a képzések, a munkaerő fejlesztése és az előmenetel, a javadalmazás, a vezetői magatartás és a szervezet felépítése, valamint a társas környezet és a személyközi kapcsolatok is közrejátszanak abban, hogy sikeresen tudunk együttműködni.

Fontos, hogy az együttesen kitűzött célt bárkinek könnyebb teljesítenie, mint azt, amelyben nem volt része, amelyet nem érezhet teljes egészében magáénak. Nálunk mindenki kölcsönösen segít mindenkinek abban, hogy átlássa a helyzeteket. A különböző részlegeken dolgozók közötti kommunikáció és segítőkészség nélkül nem működhetne semmi ilyen formában. Ahhoz, hogy mindenki motiváltan tudja elvégezni mindennapi feladatait, érdemes időközönként a különböző feladatok sikeres elvégzése után dicséretben részesíteni kollégáinkat. Hidd el, neked is jól fognak esni mások elismerő szavai.

Nálunk mindezek megvalósulnak!

A mindennapok során egy családként dolgozunk együtt. Mindenki elvégzi saját feladatait, és ha kell, segít a másiknak is, hogy könnyebben és gyorsabban menjen a munka.

Fő célunk, hogy a hozzánk betérő ügyfelek minden problémáját gyorsan megoldjuk, ráadásul egy helyen, egy időben. Ennek eléréséhez munkavállalóinkat folyamatosan továbbképezzük, akik különböző tanfolyamokon a legújabb technológiákat sajátítják el.

Cégünkről további információt a Rólunk menüpont alatt kaphatsz!