Menü

Blog

Iparági hírek

Mobil diagnosztikai állomást szerzett be a lengyel hatóság

Az opole-i kötúzi ellenrőök beszerzése egy olyan jármű, amely egy modern, speciális eszközökkel felszerelt mobil diagnosztikai állomás, mely lehetővé teszi az ellenőrök számára, hogy már az úton részletes műszaki vizsgálatokat végezzenek.

Lehetővé teszi az olyan műszaki hibák felderítését, amelyeket eddig csak azután lehetett észlelni, hogy a járművet elküldték ellenőrzésre egy diagnosztikai állomásra.
 

A mobil állomásnak köszönhetően „nemcsak a kormányrendszer, a fékek vagy a felfüggesztés állapotát lehet majd ellenőrizni, hanem a biztonsági rendszerek és a környezetvédelemért felelős elektronika diagnosztizálására is lehetőség nyílik”. – magyarázta Mariusz Kurczynski, a GITD Ellenőrzési Felügyeleti Irodájának igazgatója 2020 decemberében, miután az egységekre vonatkozó megrendelést leadta.

-Az alkalmazott megoldások lehetővé teszik a legtöbb teherautó és autóbusz hibáinak és hiányosságainak azonosítását – tette hozzá. Az ITD összesen 16 mobil állomást rendelt, egyet-egyet minden vajdaság számára.

 

Forrás: trans.info

Címkék: