Menü

Blog

Szerviz Rólunk Szolgáltatások bemutatása

Mindenre felkészülten - tudj meg többet szervizünkről

A Best Camion szervize azért is rendkívül jó választás, mert bizonyos ügyintézéseknél, vizsgáztatásnál vagy műszaki probléma megoldás esetén, minden egy helyen, jó kezekben történik. Így miután a sofőr egyeztetett és átadta a járművet, egy finom kávé mellett megpihenve várhatja meg míg járgánya, vagy pótkocsija újra a régi lesz. A legkorszerűbb technológiák és eszközök alkalmazása, kiválóan képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek, széleskörű szolgáltatások, rugalmas, ügyfélközpontú kiszolgálás, valamint hosszú nyitvatartási idő - ezek jellemzik röviden a Best Camion szerviz műhelyét. Alábbi cikkünkben röviden összeszedtük, hogy mi mindenben nyújtunk segítséget és hogy mivel és milyen körülmények között, hogyan foglalkozunk. Névtelen terv (10) A méreteiben és felszereltségében is impozáns Best Camion szerviz, öt, egyenként 24 méter hosszú beállása közül kettő aknás, egy húzatópados, négy pedig teljesen daruzható tíz tonna teherbírásig, egy pedig korszerű vizsgasorként szolgál. A hétfőtől péntekig 6:00-22:00-ig, szombaton pedig 6:00-tól 14:00-ig nyitva tartó szervizben, a teljes munkaidő alatt végeznek műszaki vizsgáztatást szakértő kollégáink, akik számos szerviz szolgáltatással, műszaki segítségnyújtással és szaktanácsadással is várják ügyfeleinket. Névtelen terv (9) A szerviz két műszakban dolgozik, műszakonként kilenc szerelővel, így bárki biztos lehet benne, hogy mindegyik időszakban lesz megfelelő számú szakember, bármikor is látogassanak el hozzánk. Kínálatunkban nagyon népszerű az úgynevezett "hozzuk-visszük" szolgáltatás, amelynek lényege, hogy igény esetén a Best Camion saját gépkocsivezetővel és járművel, szükség esetén trélerrel elhozza a szervizelendő pótkocsit az ügyfél telephelyéről, majd a javítás után vissza is viszi. Ügyfeleink ezzel plusz költségeket és időt spórolnak meg! Ez a szolgáltatás különösen előnyös lehet a hétvégi javítások esetén, amikor az ügyfél gépkocsivezetőinek már lejárt a heti vezetési ideje és megkezdték a hétvégi pihenőjüket. Ilyenkor a Best Camion munkatársa szombat reggel elviszi a pótkocsit a szervizbe, ahol megjavítják, majd hétfő reggel visszaviszik az ügyfél telephelyére. Műhelyünk profiljába, illetve szolgáltatásaink közé tartozik még, a pótkocsik, félpótkocsik és felépítmények teljes körű javítása és karbantartása, beleértve a karambolos, valamint az autóvillamossági javítást is. DAF tehergépkocsik esetében teljeskörű javítás és karbantartás, beleértve szintén az autóvillamossági és karambolos javítást.
  • Karambolos javításainkat a legkorszerűbb technológiával, húzató paddal, indukciós melegítővel, és plazmavágóval végezzük.
  • Vállaljuk továbbá hűtőfelépítmények teljes körű javítását, valamint Ferroplast és egyéb szendvics-panelek javítását.
  • Élen járunk fék-, futómű- és alvázjavításban is, teljes járműdiagnosztikát és elektronikai diagnosztikát is végzünk, akárcsak paraméter-kiolvasást és paraméter kalibrálást.
  • Szervizünkben elvégezzük az emelőhátfalak és hűtőaggregátorok érintésvédelmi vizsgálatát is, valamint légkondicionálók cseréjét, javítását, és karbantartását is vállaljuk.
  • A Best Camionnál a legkiválóbb minőségű gumiabroncsok raktára is megtalálható, így minden időben széleskörűen vállaljuk gumiabroncsok cseréjét is.
  • Profilunkba természetesen a ponyvajavítás, ponyvafelújítás és ponyvadekoráció is beletartozik, valamint időnként ponyvabeszámítási akcióink is vannak.
  • Műszaki vizsgáztatás 3,5 tonna feletti össztömegű tehergépjárművek, illetve pótkocsik és félpótkocsik esetében, gyártmánytól függetlenül is!
  • Digitális és analóg Tachográf-illesztés és -hitelesítés
  • Hőmérsékletírók beszerelését, optimalizálását is vállaljuk
  • XL Zertifikatnak megfelelő rakományrögzítési rendszer új és utólagos beszerelése, illetve időszakos, évenkénti felülvizsgálata
  • CargoBull Telematics telematikai rendszer új és utólagos beszerelése.
  • Használt járművek értékesítésével és pótkocsik bérbeadásával is állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Nagy hangsúlyt fektetünk a nemzetközi ügyfelek kiszolgálására is, akikkel az angol és német világnyelveken kívül román, szerb, horvát és szlovák nyelvek bármelyikén tudunk kommunikálni! A bankkártyás fizetésen túl pedig, nálunk lehetőség van a nemzetközileg használatos DKV- kártyával is rendezni a javítási számlát, így az útközben lerobbant gépkocsivezetőnek sem kell pánikba esnie, ha nálunk javíttatja meg szerelvényét! Cégünk a "mindent egy helyen" elvet követve nyújt teljes körű szolgáltatásokat ügyfeleinknek a komplett szerelvényeikre, a nyerges vontatótól a pótkocsin át a hűtőaggregátorig és az emelőhátig. Számos neves márkát képviselünk, de márkától függetlenül is segítséget nyújtunk annak, aki hozzánk fordul. TRP Shop   Ha még többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról, ide kattintva kérhet személyes ajánlatot, illetve felvilágosítást.