Menü

Blog

Szolgáltatások bemutatása

Miért éppen a TRP alkatrész a legjobb?

Partner a szállítmányozásban

A PACCAR Parts a TRP program mellett más módokon is támogatja a szállítmányozást. A DAF márkakereskedés is partnere ebben. Egy helyen biztosítja mindazokat a szakembereket, akik segítenek az ügyfélnek kiválasztani a legjobb tehergépkocsit, megoldani a finanszírozást, a kívánt időbeosztás szerint ütemezni a javítást, az ügyfél igényeihez igazítani a karbantartást és beszerezni a szükséges alkatrészeket és tartozékokat – mindezt egyszerűen és gyorsan. Mindent, ami ahhoz kell, hogy mozgásban maradjon és pénzt keressen.

TRP minőség

Kamionja vagy pótkocsija megérdemli a legjobb alkatrészeket. A rossz minőségű alkatrészek hamarabb elhasználódnak, és gyengébb teljesítményt nyújtanak, ami növelheti az állásidőt. A TRP termékek segítenek kiküszöbölni ezt a problémát. A TRP termékek az eredeti DAF alkatrészek választékát bővítik ki. A TRP kínálatában éppúgy megtalálhatók a pótkocsi-felfüggesztések és -tengelyek, mint a rakodórámpák vagy a műhelyben használatos fogyóeszközök. A TRP csak kiváló termékeket kínál, amelyek teljesítik a szigorú minőségi szabványokat, és a cég természetesen minden, a DAF nemzeti garanciális feltételei szerint értékesített termékért jótállást vállal.

TRP alkatrész: a megbízható minőség

A változatos, széles TRP termékválasztékot folyamatosan bővítik, így az ügyfél mindig megtalálja azt, amire szüksége van. A TRP választékában minden ismert pótkocsi- és félpótkocsigyártó alkatrészei megtalálhatók. Gyors szállítószolgáltatás garantálja az alkatrészek egy helyen való optimális hozzáférhetőségét. Mi lehetne gyorsabb és kényelmesebb? A TRP alkatrészprogram időt és pénzt takarít meg ügyfeleink számára.

Nekünk az a legfontosabb, hogy a kamionja jól működjön, a szállítmánya pedig célba érjen, ezért folyamatos raktárkészlettel és magasan képzett szakembereinkkel várjuk Önt és gépjárművét, hogy hamar folytatódhasson a munka!

Amennyiben érdekelnek a TRP alkatrész adta lehetőségek, körülnézhetsz a TRP online shopban is, amelyet honlapunkról is egyszerűen elérhetsz!