×

Cookie beállítás

Menü
×

Cookie beállítás

Menü

Blog

Érdekességek

Megelevenedett Mad Max

2015-ben kasszasikerként robbant be a mozikba a Mad Max – A Harag Útja című hollywoodi alkotás. George Miller sci-fi és fantasy filmje nagy sikert aratott a vásznon, ám vannak, akik nem érték be ennyivel. Mármint annyival, hogy a hiper-szuper járgányok csak a filmszalagról köszönnek vissza. A két órányi vegytiszta autós-üldözésben, egy egészen ritka látványvilág tárul elénk. A barbár korszakot idéző autókkal közlekedő hordák igazi törvényen kívüli tagok, akik nemes cél érdekében tevékenykednek, ám spoilerezni nem szeretnénk a filmből. Jöjjön, a valós Mad Max kamion.

Nem ritka jelenség az, hogy sokan életterüknek tekintik azt a járművet, amelyben dolgoznak, így megpróbálják a lehető leginkább otthonosra berendezni, hogy meglegyen egy minimális szelet a munkaórákban, az otthon melegéből. Jelenthet ez egy teherautón névre szóló rendszámot, egy távolsági buszsofőr napellenzőjén a kislánya érettségi tablóját, vagy bármi mást, ami visszatükrözi a vezető személyiségét.

Az a jelenség azonban, amely egy lesifotónak köszönhetően került fel a Redditre, minden perszonalizált kamionon túltesz. Mind a helyszínt, mind a tulajdonos és a kivitelező kilétét is homály fedi, ám a végeredmény valami fenomenális.


A Mad Max stílusú kamion.


A Mad Max stílusban létrehozott kamion gazdája, nagy tételben fogadhatóan egy hatalmas Mad Max rajongó. A filmből kicsempészett elemekkel felturbózott kamion, igazi kuriózum az Amerikai Egyesült Államok útjain. A mit egyébként biztosan tudni lehet, hogy a kamion egy Amazon pótkocsit húz maga mögött, a cégnek tehát jó humora van, hogy ilyesmihez adta a nevét. Hogy ez tudatosan felépített gerillamarketing a film DVD eladásai szempontjából, vagy csak a tulaj fanatikus, egyelőre nem tudni. Egy biztos: ne nagyon dudáljuk le a kamiont, ha éppen Amerikában kocsikázunk, mert lehet, hogy a „Skulófarmra”, vagy inkább „Gázvárosba" tartó sofőr hirtelen haragú teremtés.

A matt fekete színezés, a szélvédő recés árnyékolója, a halálfejes embléma, a skalpként begyűjtött rendszámok és láncok is hatalmas karaktert adnak a kamionnak, ám kíváncsiak lennénk arra a procedúrára, amelyben valaki elérte, hogy ez a kamion forgalomba kerülhessen. Gyanítjuk, hogy bőven lehetett mit aláírni.
Ha Ön inkább a biztonság, semmint a feltűnősködés híve, vizsgáztassa nálunk járművét!

Ezt a kamiont jobb elengedni, ha feltűnik a visszapillantóban

Címkék:
kamionos életmód