×

Cookie beállítás

Menü
×

Cookie beállítás

Menü

Blog

Iparági hírek

Lenyűgöző eredmény és előrelépés a magyar logisztikában

Mind az előző évi bevétellel, mind a szoftverfejlesztési tervekkel elégedettek lehetünk, köszönhetően a WebEye munkásságának. A szóban forgó cég olyan telematikai alkalmazásokat fejleszt, amelyek jelentős mértékben megkönnyítik a logisztikai folyamatokat, mind fizikailag, mind gazdaságilag.

A számok beszédesek. Az elmúlt naptári évben nem kevesebb, mint 2,2 milliárd forintra rúgott a WebEye nettó árbevétele, a befolyt összegnek pedig már kis túlzással meg is van a maga helye. A cégnél az adatgyűjtésre alkalmas hardverek kialakítását tervezik.

Több faktor is eredményezte azt, hogy a WebEye ennyire jó évet tudhasson magáénak. Egyrészt maga az innováció, az újító és fejlesztést elősegítő szemléletmód növelte a befolyó összeget, arról nem is beszélve, hogy folyamatosan új partnerekre tett szert a cég. Az egyik legnagyobb tavalyi újításnak számított az, hogy a cég a vezetők számára is elérhetővé tette a járműkövetési szolgáltatásokat, ráadásul a WebEye táblagépre és okostelefonra is optimalizálta a szolgáltatásait.

A Webeye Telematics Group nemzetközi kereskedelmi igazgatója, Tóth Levente is nyugtázta az előző év eredményeit, valamint kiemelte a fontosabb mérföldköveket. Mind a tachográf alapon működő, külföldi napidíj riport elindítása, mind a németországi PTV Group és WebEye közt létrejött kooperáció, mind a romániai illetőségű Courier pályázat megnyerése rátettek egy lapáttal arra, hogy WebEye nagy léptekben haladhasson az új fejlesztések irányába.

A Központi Statisztikai Hivatal adatainak megfelelően, a 2016-os évben csaknem 500.000 regisztrált tehergépjármű volt jelen a magyarországi forgalomban. Ez arról tanúskodik, hogy a logisztikai résztvevők nagy arányban használnak telematikai eszközöket a munkafolyamatok során.

A WebEye külföldi terveit sem rejti véka alá, ugyanis a logisztikai innováció területén jelentős növekedésre számítanak Lengyelországban, a Balkáni államok és Románia esetében is. A cégnek minden feltétele adott jelen pillanatban ahhoz, hogy előnyt és profitot kovácsoljon a 2018-as jóslatból. Úgy hírlik, hogy a növekedés elérheti a 20 százalékot is.

A tervek között az is szerepel, hogy kiemelt hangsúlyt fektetnek majd a technológiai megoldások mellett a szakmai tanácsadók munkájára is, mely tovább könnyíti a logisztikai folyamatokat. A kilátások tehát, hogy a lehető leghamarabb kerüljön a járművekbe az adatgyűjtésre alkalmas hardver, a hírek szerint nincs messze.
Ha Ön az innovatív megoldások híve, nézzen szét a Best Camion nyújtotta lehetőségek közt!

Terv szerinti bővülés a hazai logisztikai szoftverpiacon