×

Cookie beállítás

Menü
×

Cookie beállítás

Menü

Blog

Érdekességek

Közhelyes péntek

A mai blogposztban olyan mondatokat gyűjtöttünk össze, amely közvetve és közvetlenül is kapcsolódik a kamionos életmódhoz, vagy magához a kamionokhoz. Híres és kevésbé híres emberek is beleszőttek már olyat a mondadójukba, amelynek köze volt a kamionokhoz.

Köztudatba épült mondatok a kamionról, vagy kamionos példával szemléltetve.

Vigyázat, csak a legjobbak a TOP 5-ös listán!

„Mindig arra számítottam, hogy színész leszek! Egyáltalán nem. Volt, hogy csak meg akartam élni valamiből, volt, hogy kamionsofőr akartam lenni.” – Morgan Freeman

A világ legnyugodtabb arckifejezéssel rendelkező színésze nem sokat vacakolt életének kezdeti szakaszában, hogy igent mondjon-e a vele szembe jövő lehetőségekre. Maradjunk annyiban, hogy a színészi pályáról való letéréssel sokakat elszomorítana. Jobb, hogy így alakult.

„Ha elválsz, az olyan, mintha elütött volna egy kamion. Ha túléled, utána óvatosabban nézel balra és jobbra is.” – Jean Kerr

Az ír gyökerekkel rendelkező író, egy kapcsolat legcsúfosabb végét személyesítette meg, egy kamionos hasonlattal. Igaza van, kétség sem fér hozzá, hogy mindkettő fáj.

„Néha csak fel akarom venni a hátizsákomat, beülni egy kamionba és csak menni előre.” – Piper Perabo

A Kettős ügynök és a Sakáltanya sztárja kiválóan foglalta össze azt, hogy milyen érzés a pillanatnyi kilátástalanság és a cél megteremtése.

„Nem állok le, amíg el nem gázol egy producer, egy kritikus, vagy egy kamion.” – Jack Lemmon

Az élők sorából már több, mint egy évtizede eltávozott Jack Lemmon szerint, ez a három dolog kellett volna a karrierje feladásához.

„Miért érdekli, hogy mit csinálok? Színész vagyok. Lezajlik a műszakom és hazamegyek. Egy kamionsofőrt megkérdez a munkájáról?” – James Gandolfini

A Maffiózók Tony Sopranoja, egyízben erőteljesen kifakadt a szegény riporterre. A színészet és a kamionos életmód is nagyon mozgatja a nyilvánosságot, hiszen sokak számára elérhetetlen területekről van szó.

„Az apám kamionsofőr volt, így térdig érő korom óta vezetem a kamionokat” – Johnny Van Zant

A Lynyrd Skynyrd frontembere ha nem is mondott nagyot, de tudtára adta a nyilvánosságnak, hogy egészen kicsi gyermekként szagolhatott bele, az úton történő életbe.
Ne maradjon le egy blogposztunkról sem!

Forrás: Brainy Quotes

Címkék:
kamion