×

Cookie beállítás

Menü
×

Cookie beállítás

Menü

Blog

Praktikus tanácsok vezetéshez

Klímatisztítás és fülkefertőtlenítés Biocid bombával

A hűvösebb, csapadékosabb időszakokban rendkívül hatékonyan lehet a klímaberendezést a szélvédő páramentesítésére használni, azonban a kora nyári időjárás miatt, lassan elérkezik a légkondicionáló berendezések mindennapi használatának ideje is. A téli időszakban ritkábban használt klímaberendezések hőcserélő lamellái és a légbefúvó járatokban csírák, baktériumok és különböző gombák szaporodhatnak el és telepedhetnek le, amelyek azon kívül, hogy kellemetlen szagot árasztanak, az egészségre is károsak lehetnek. Ezek ellen lehet hatékonyan és kényelmesen védekezni a Biocid légkondicionáló tisztító és fertőtlenítő bombával.

5179

A Biocid légkondicionáló tisztító aeroszol nagy hatásfokú biocid fertőtlenítő alapanyagokat tartalmaz alkohol bázison, citrus olajjal. A klímaberendezést megtisztítja a csíráktól, baktériumoktól és a különböző gombáktól valamint megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. A termék egyedi, különleges és egyszerű használati módjával gyors eredmény érhető el. A termék egyedi, ISO 17025 szabvány szerinti KERMI tanúsítással és az Országos Kémiai Bizottsági Intézet engedélyével rendelkezik.

Használati javaslat

A gépkocsi ablakait húzza fel, indítsa be a motort, kapcsolja be a klímaberendezést, és a ventilátort állítsa maximális teljesítményre. A szellőzőrendszert állítsa belső keringésre. Személyautó esetén húzza előre a vezetőülést és lehetőség szerint döntse előre a támláját is. Szálljon ki, rázza fel az aerosolt és talpára állítva helyezze a vezetőülés mögé a jármű padlójára. Teherautó esetén helyezze a palackot a két ülés közé a fülke közepére. A palack alá és a kárpit / ülések közeli részeire tegyen újságpapírt vagy rongyot, hogy a kiáramló alapanyag ne károsítsa azokat! Határozott mozdulattal nyomja le a szórófejet úgy, hogy az lenyomott állapotban maradjon, és kívülről csukja be az ajtót! 15 perc után nyissa ki a jármű valamennyi ajtaját, legalább 10 perc további szellőztetés után leállítható a motor, a légkondi pedig tiszta lesz!

Ha valakit zavarna a biocid erős illata, további szellőztetéssel enyhítheti azt, illetve használjon kellemes illatú légfrissítőt!

A Biocid légkondi tisztító és fertőtlenítő bomba 100ml-es kiszerelésben kapható, amely egyszeri alkalommal elegendő egy személyautó vagy teherautó fülkéjének megtisztításához. Amennyiben huzamosabb ideig nem használjuk a klímaberendezést, vagy újból előjönnek a kellemetlen és jellegzetes klíma szagok, úgy év közben többször is érdemes a fenti műveletet elvégezni!

A Biocid légkondicionáló tisztító és fertőtlenítő bomba most bruttó 920.- Ft-ért vásárolható meg a Convoy Truck Shop kamion-felszerelési szaküzletekben és webáruházakban:

www.convoytruckshop.hu

Forrás: hungarocamion.hu

Címkék: