×

Cookie beállítás

Menü
×

Cookie beállítás

Menü

Blog

Érdekességek

Kamionozás közben is a kutya lehet a legjobb barátod

A legtöben úgy tartják, hogy a kamionos szakma magányos műfaj, pedig sokan a sofőrök közül akár az asszonyt vagy az egész családot is magukkal viszik néha. Ennél eggyel meglepőbb, ha valaki a háziállatát választja útitársul, de korántsem logikátlan a lépés.

Egy kutyus például jóval kevesebbet eszik, és vissza sem beszél (csak viccelünk), de a legjobb érv a négylábú útitárs mellett, hogy klinikailag bizonyított tény, hogy jelenlétük csökkenti a vérnyomást és más stresszes tüneteket, így segíthetnek elkerülni a baleseteket többek között. A biztonságos utazáshoz persze egyáltalán nem mindegy, hogy a kedvenced miképp van jelen a járműben, de az erre vonatkozó tanácsok egy egész bejegyzést is kitehetnek. A jövőben erről is olvashatsz nálunk!

A téma egyébként nem véletlenül jutott eszünkbe, a legnagyobb videómegosztón futottunk bele a kutyájával utazó sofőr videójába, aki éppen egy útépítéshez szállít homokot. A felvétel készítőjének saját elmondása szerint ő nem is profi kamionsofőr, hiszen csak a közelmúltban vette 358-as Peterbiltjét, hogy ezzel szállítson különböző anyagokat a farmjára. Az elkészült filmecske viszont egyértelműen az elképesztően lazán utazó kutyus miatt lett ekkora szenzáció.Tetszett a bejegyzés? Oszd meg barátaiddal is!