Menü

Blog

Praktikus tanácsok gépjármű fenntartáshoz

Kamionos kiegészítők - tedd otthonosabbá a "munkahelyed"

Szinte minden kamion belseje ugyanolyan alap kiegészítőkkel van felszerelve. Szeretnéd kicsit egyedibbé varázsolni "munkahelyed"? Íme pár ötlet, amelyekkel saját ízlésed szerint díszítheted teherautód vezetőfülkéjét. Hidd el, könnyebben elszalad majd az idő, ha otthonosabb környezetben vagy!

A kamionos kiegészítők tárháza igen széles, sok lehetőség közül választhatod ki azt, ami a számodra legideálisabb és legszimpatikusabb. Mindenképpen úgy érdemes berendezi a tulajdonképpeni "munkahelyed", hogy jól érezd magad utazás közben, ne feszélyezzen semmi.

A fuvarozás gyakran több hétig is eltarthat, így nem csoda, ha olyan érzésekkel térsz haza, hogy legszívesebben többet nem mennél sehova. Az élet azonban nem kívánságműsor, ha a szállítmányozást választottad hivatásodnak, újra és újra útra kell majd kelned. Az utak kellemesebbé tételéhez járulnak hozzá a különböző kiegészítők is, amelyek akár az otthonodra is emlékeztethetnek majd.

Varázsold harmonikussá környezeted!

Legyen az egy ülésvédő, egy kormánykerékvédő, akár egy függöny, ami elválasztja a teret, minden egyes darab otthonosabbá teszi a fülkét, amiben időd nagy részét töltöd majd! Ne feledkezz meg a kimondottan otthoni kellékekről sem, mint a kispárna, ágytakaró, illatosító, egy-egy fotó a családodról, barátaidról, hogy mindig eszedbe jusson, miért is csinálod, amit csinálsz. A nehéz pillanatokban egy fénykép, vagy egy telefonhívás sokat segíthet az utazás során. A személyes holmik által "munkahelyed" egyfajta "otthonoddá" válhat arra az időre, amíg az utakat rovod.

Cégünkről további információt a Rólunk menüpont alatt kaphatsz!