Menü

Blog

Iparági hírek

Hét DAF XF 460 Euro 6 vontatóval bővítette flottáját a jánossomorjai Winkler Transport Kft.

Október végén ünnepélyes keretek között vette át hét új DAF XF 460 Euro 6 vontatóját Budapesten a Hungarotruck Kft. központjában Winkler László, a Winkler Transport Kft. tulajdonosa.

A jánossomorjai vállalkozás több mint harminc évvel ezelőtt, 1984-ben alakult, akkor még belföldi fuvarfeladatokra, majd az 1990-es években bővült a szolgáltatásportfóliója a nemzetközi fuvarozással. A cég széles járműpalettával rendelkezik, az összesen 30 gépkocsit számláló flottában a kis, másfél tonnás járműtől elkezdve a nyerges vontatón keresztül szinte minden megtalálható, sőt még darus felépítménnyel felszerelt teherautót is üzemeltetnek. A DAF márkával 2011-ben kerültek kapcsolatba, jelenleg összesen 11 holland gyártmányú tehergépkocsi dolgozik náluk. A vállalat különböző típusú kereskedelmi árut fuvaroz elsősorban Ausztriába, Németországba és Olaszországba, ahol a hegyvidéki utak legyőzésére tökéletes választást jelentenek a 460 lóerő teljesítményű motorral szerelt járművek.

„A vegyes flotta üzemeltetése közben szerzett korábbi pozitív tapasztalatunk, valamint az új járművekre kapott kedvező ajánlat miatt döntöttünk ismét a DAF márka mellett. Nagyon elégedettek vagyunk mind az új vontatók minőségével, mind a beszerzés teljes folyamata alatt az értékesítő kolléga segítőkész hozzáállásával. A járművekre hároméves szervizszerződést is kötöttünk, mert így jól kiszámítható, tervezhető teherautóink üzemeltetési költsége. A vontatókat a Hungarotruck által kínált finanszírozással vásároltuk. Járművezetőink örömmel vették át és kezdték el használni új munkaeszközeiket” – nyilatkozta Winkler László.

Az új járművek ünnepélyes átadásán Winkler László cégvezető mellett a gépjárművezetők is részt vettek.

Amennyiben érdekelnek a DAF járművek és azok karbantartására, szervizelésére is sort szeretnél keríteni, keress minket elérhetőségeink valamelyikén, vagy kövesd a Cargobull Szerviz Facebook oldalát!