Menü

Blog

Szolgáltatások bemutatása

Használtan vásárolnál? Tehergépjármű esetén is lehetséges!

Szervizünkben a használt tehergépjármű vásárlásában is támogatásra lelhetsz, hiszen munkatársaink minden eshetőségre felkészültek.

A TRAILER TEAM az utóbbi években a megbízhatóság garanciájává vált a használt járművek piacán, miután saját leányvállalattal bővítette európai kereskedelmi hálózatát Magyarországon.

Folyamatosan bővülő készlettel, nagy választékkal, gyorsan és rugalmasan állunk rendelkezésedre és igyekszünk mielőbb megtalálni az igényeidnek legjobban megfelelő megoldást, ha használt járművek beszerzéséről van szó.

A kollégáink a legfrissebb szakmai képzettséggel, többéves szakmai tapasztalattal és kiváló piaci ismeretekkel rendelkeznek, így a haszongépjármű vásárlás minden lépésében a segítségedre lehetnek nézelődéstől, egészen a végleges döntés meghozásáig.

A használt autóvásárlás folyamatának 5 pontja, amelyeket mi is követünk:

  1. Lehetőleg csak olyan járművet vásároljunk meg, amely esetében az eladó gépjármű-kereskedő, nem pedig egy másik magánszemély, hiszen csak ebben az esetben jár az egy év szavatosság.
  2. Készíttessünk állapotfelmérő lapot, ahol pontosan rögzítsük a tehergépjármű műszaki állapotát a legfontosabb alkatrészeire kiterjedően.
  3. Nézzük/nézessük meg, hogy pontosan milyen javítások, cserék szükségesek a kamionon a közeljövőben, hiszen ezek is segíthetik a döntési folyamat előremozdulását.
  4. Az adásvételi szerződésben pontosan rögzítsük, mikor kerül átadásra a jármű, és mely terhek kit terhelnek (átírás, eredetvizsgálat, stb.).
  5. Ha az autóra külön garanciát vállalnak, meg kell nézni, ez pontosan milyen feltételekkel jár. Ennek feltételeiről kérjünk írásos dokumentumot. A vásárlók sok esetben külön fizetnek azért, ami a jogszabályok alapján amúgy is jár nekik.

Amennyiben szeretnél további információkat kapni a használt tehergépjárművekről vagy karbantartásukról, kövesd a Cargobull Szerviz Facebook oldalát!