Menü

Blog

Szolgáltatások bemutatása

Használt tehergépjármű vásárlása

Cégünk számára nagy értékkel bír a megbízhatóság. Ügyfeleink számára minden tekintetben a legjobb szolgáltatást nyújtjuk, amely a használt tehergépjárművek vásárlására is kiterjed. Igyekszünk vásárlóink igényei szerint megtalálni a legmegfelelőbb és leggyorsabb megoldást.

A TRAILER TEAM az utóbbi években a megbízhatóság garanciájává vált a használt járművek piacán, miután saját leányvállalattal bővítette európai kereskedelmi hálózatát Magyarországon. Folyamatosan bővülő készlettel, nagy választékkal, gyorsan és rugalmasan állunk rendelkezésedre és igyekszünk mielőbb felfedezni az ízlésednek megfelelő eredményt, ha használt járművek beszerzéséről van szó.

Kollégáink legfrissebb szakmai képzettséggel, többéves szakmai tapasztalattal és kiváló piaci ismeretekkel rendelkeznek, így a haszongépjármű vásárlás minden lépésében segítségedre lehetnek nézelődéstől, egészen a végleges döntés meghozataláig.

MINŐSÉGI HASZNÁLT JÁRMŰVEK A TRAILER TEAM-TŐL

A haszongépjármű és alkatrész kereskedelemmel foglalkozó TRAILER TEAM rendszerében könnyen tudsz keresni a különböző kategóriák között, legyen szó nyergesvontatóról, félpótkocsiról, vagy akár csereszekrényekről, attól függően, hogy mit szeretnél vásárolni.

Vásárlás előtt érdemes minél több információt begyűjteni a kamion múltját illetően, minden alkotóelem fontos lehet. A szervizmúlt megvizsgálása és a szakértővel történő egyeztetés a megvásárolni kívánt használt kamion állapotáról elengedhetetlen. A külső sérülések megfigyelése után az illesztési helyeket is meg kell nézni ahhoz, hogy kijelenthessük, a jármű garantáltan veszélytelen. Nem feledkezhetünk meg a motortérről sem, hiszen ott is találhatunk árulkodó jeleket az esetlegesen fennálló problémákról. Az abroncsokat és a fékek állapotát is szemügyre kell venni ahhoz, hogy biztosak legyünk a dolgunkban. Célszerű a szélvédőt és a fényszórókat is megnézni, nehogy bármilyen meglepetés érhessen bennünket. Az utasteret is át kell néznünk, hogy száz százalékban megbizonyosodjunk arról, hogy jó vásárt csinálunk. A váltó állapotát, az üléseket és a rakteret is górcső alá kell venni az adásvétel előtt.

Keress minket bizalommal! Nálunk minden információt megkaphatsz a kívánt járműről!

Cégünkről további információt a Rólunk menüpont alatt kaphatsz!