Menü

Blog

Szolgáltatások bemutatása

DAF garanciális szerviz a BestCamionnál

Szervizünk szolgáltatásai között tudhatjuk a DAF garanciális szerviz esetében is, hiszen nálunk elkülönített részen foglalkozunk a DAF típusú tehergépjárművekkel. Számunkra fontos a minőségi munka, így minden javítandó jármű esetén arra törekszünk, hogy a lehető legjobb formában végezzük el feladatunkat ügyfeleink számára.

Büszkék vagyunk minden egyes gépjárműre, ami elhagyja a szervizünket.

Ennek oka, hogy tudjuk, hogy olyan munkafolyamatokban veszünk részt, aminek köszönhetően az ügyfeleink hatékonyan működtethetik a cégüket. A BestCamionnak a cégvezetők elégedettsége éppen annyira fontos, mint a járművezetőké, ezért szolgáltatás nyújtás közben mindig a maximumra törekszünk.

Nálunk szakértő kezekre találsz DAF vontatód számára, hiszen mi az utolsó alkatrész minőségét is figyelembe véve dolgozunk.

Szervizünkben megtalálhatóak azok a szolgáltatások, amelyeket a márkaszervizeink egységesen nyújtanak a DAF tehergépjárművek számára. Hiszen az alkatrészek meghibásodása komoly problémákat jelenthet és sokszor azonnal szüksége lehet rájuk. Ahelyett, hogy várakozással és felesleges pénzkidobással töltenéd idődet, a DAF alkatrészek nálunk raktáron megtalálhatóak, így azonnali megoldást kínálunk a fennálló hiba orvosolására. Szervizünkben a DAF tehergépkocsik garanciális időn belüli, illetve azon túli javítása és karbantartása is folyik.

Eredeti DAF alkatrészekkel dolgozunk.

A garanciális szerviz mellett további szolgáltatásokat is kínálunk, mint például kamionmosást, karambolos javítást vagy a pótkocsi javítását. Az ügyfelek elégedettsége nálunk elsődleges és tovább szeretnénk növelni a problémamentességet, így azon dolgozunk, hogy tehergépjárművednek hosszútávon a legjobb és legmegbízhatóbb megoldást nyújtsuk.

Történjék bármi, szervizünk bármilyen meghibásodásra maximálisan fel van készülve. DAF műhelyünkben szakértő szerelőink rendszeres továbbképzésben részesülnek, így a legfrissebb tudásukkal állnak a komplikációval szemben. Cég szinten rendelkezünk a szükséges diagnosztikai eszközökkel és szoftverekkel azért, hogy a leghatékonyabb folyamatok által azonosíthassuk a problémát és hozhassuk helyre azt.

Az alkatrészek is állandó raktárkészleten állnak rendelkezésre, így maximálisan felkészülve várunk, speciálisan a DAF-ok számára elkülönített részen!

Tudj meg több információt szolgáltatásainkról, kövesd a BestCamion Facebook oldalát!