×

Cookie beállítás

Menü
×

Cookie beállítás

Menü

Blog

Érdekességek

A legviccesebb közúti üzenetek

Hozzászokhattunk már, hogy az úton való közlekedésben sokan egyfajta önkifejezést vélnek felfedezni. Amilyen autóval vezetünk, ahogyan vezetünk, de leginkább az árulkodik rólunk, amilyen üzenetekkel kipingáljuk az autót.

Tekintve, hogy a kamionos szakma egy embert próbáló feladat, sokan humorral próbálják oldani a feszültséget saját magukban, és a mögöttük közlekedőkben is. A személyre szabott rendszámok helyett, most jöjjenek azok a közúti üzenetek, amelyek próbára teszik az amerikai sztráda használóit, még a kora hajnali órákban is.

Rekeszizomtorna, kedélyes hangulatú kamionosoknak köszönhetően.

Probléma megoldva.

-Nem szereted a kamionokat?

-Ne vegyél lócitromot se’. Probléma megoldva.

Az eredeti szöveget, egy kicsit árnyaltabban fordítottuk le.

Meztelen.

A vezető kevesebb, mint 50 dollárt szállít és anyaszült meztelen. - Külön elismerést érdemel a design is.

Politikai ígéret.

Vigyázat! A jármű politikai ígéreteket szállíthat.Karambol esetén, keressen egy poharat. – áll a sört szállító kamionon.

(w)rapper

Chicago legjobb csomagolói. Bocsi, Kanye. – a feltehetően csomagoló anyagokat szállító autó elnézést kér Kanye West rapzenésztől, mert trónfosztás történt. Az angol nyelv szépsége, hogy a csomagolóanyag (wrapper) és a rapper kiejtésében teljesen egyezik.

Születésnap.

Röviden és tömören: ma van a születésnapom, villantatok? – Ahogy a magyarban, úgy az angol nyelvben is két értelme van a „flash”, vagyis a villantani kifejezésnek. Azért reméljük, hogy a felhívás első sorban a hölgyeknek szólt.

villantás

Villants! Unatkozom. – Van, akinek nem kell születésnap, hogy ilyet merjen kérni.

burrito

 

Figyelem! A vezetőknél nincsen burrito. – Valljuk be, több óra vezetés után összefutna a nyál a szánkban, ha egy hasonló kamiont látnánk.
Ha jót mosolyogtál, olvass további érdekességeket a kamionok világából.

The 28 Funniest Trucker Signs Ever Spotted on the Open Road

Címkék:
kamion