Menü

Blog

Iparági hírek

A DAF LF-et választotta a Lehel Coach Builder 2000 Kft. a legújabb prémiumszínvonalú felépítmények bemutatásához

Luxus-teherautó

Október elején Birminghamben mutatkozik be a Lehel Coach Builder 2000 Kft. legújabb generációs felépítménye, amely számos innovatív műszaki megoldása mellett fényűző lakosztályt kínál hat személy számára, hátul pedig négy ló biztonságos elhelyezésére. A felépítmény egy DAF LF 280 FA fülke-alvázra került, ugyanis a kisbéri cég ezt találta méltó alapnak luxusszínvonalú bemutatómodelljéhez.

daf

Több mint százéves múltra tekint vissza a Lehel Coach Builder 2000 Kft., amely 25 éve prémiumkategóriájú lószállító, versenyautó-szállító és lakóautó-felépítményeket készít. Számos szabadalom fűződik a nevéhez, és jelenleg a világon egyedüliként gyárt száz százalékosan korróziómentes, alumíniumból és rozsdamentes acélból ragasztással, azaz szegecselés és csavarozás nélkül összeállított felépítményeket. A belsőtérben pedig csak természetes anyagokat használ a kisbéri gyártó, mint például argentin marhabőrt, krokodilbőrt, gránitot és márványt. Legújabb generációs felépítményének további különlegessége, hogy a kategóriájában egyedüliként kínál négy irányban kiterjeszthető alapterületet.

Ez a WC-vel, fürdőszobával, három kétszemélyes hálófülkével, konyhával és nappalival ellátott luxusfelépítmény pedig egy DAF LF 280 FA fülke-alvázra került. „A 12-16 tonnás kategóriában messze a DAF LF a legjobb választás, ügyfeleink is leginkább ezt a típust részesítik előnyben. Először is maximálisan megbízható, továbbá kiváló a hajtáslánca, kedvező az üzemanyag-fogyasztása, ezen a piacon pedig az is sokat nyom a latban, hogy esztétikus megjelenésű, kényelmes, minimális a rezgésszintje és gazdagon felszerelhető. Mindehhez prémiumszínvonalú szolgáltatások társulnak. A DAF LF valójában olyan, mint egy nagyméretű luxusautó” – mondta Jámbor Vilmos, a Lehel Coach Builder 2000 Kft. tulajdonosa.

Budapest, 2016. október 5.

További információ:

Hungarotruck Kft.

1172 Budapest, Vidor u. 3.

www.hungarotruck.hu

e-mail: hungarotruck@daftrucks.com

Szervizünk is foglalkozik DAF szerelvényekkel, karbantartásukban, javításukban és szervizelésükben is eredeti alkatrészekkel nyújtunk segítséget ügyfeleinknek. Maximálisan felkészülve várunk téged is, a speciálisan DAF-ok számára elkülönített részen!

Cégünkről további információt a Rólunk menüpont alatt kaphatsz!