Menü

Blog

Iparági hírek

A DAF bővíti a DAF Connect funkcióit

A DAF Trucks ismét új funkciókkal bővíti az online DAF Connect flottakezelő platformot. A most bevezetett webáruház segítségével egyetlen kattintással kezelhetők a DAF Connect-előfizetések, a nyílt platformnak köszönhetően pedig a más gyártótól származó flottakezelő szoftverek is egyszerűen integrálhatók.
A DAF gyártósoráról legördülő egyre több tehergépkocsit szerelnek fel DAF Connect online flottakezelő platformmal. A DAF egyszerűen használható online flottakezelő rendszere bárhol és bármikor betekintést nyújt a tehergépkocsik, a járművezetők és a logisztikai folyamatok teljesítményébe. Az adatok segítségével növelhető a járművek üzemideje, csökkenthetők az üzemeltetési költségek, és optimális tehergépkocsi-hatékonyság érhető el.
DAF Connect webáruház
A DAF Connect portál új funkciójaként elérhető webáruház segítségével a szállítmányozó üzemeltetők egyetlen kattintással kezelhetik DAF Connect előfizetésüket. Ennek eredményeként a szerződések további szolgáltatásokkal bővíthetők az interneten keresztül, ami még tovább javítja a felhasználóbarát jelleget és a hatékonyságot.
Áttekintés egy szempillantás alatt
„A webáruház nagyon megkönnyíti az előfizetések kezelését” – számol be Jorg Wijnands, a DAF Connect marketingigazgatója. „Az online irányítópult egy szempillantás alatt megmutatja, hogy mely alkalmazások vásárolhatók meg vagy bővíthetők ki.”
DAF Connect Open Platform
Egy másik újítás a DAF Connect Open Platform továbbfejlesztése, amely jól mutatja a DAF Connect más flottakezelő rendszerekhez viszonyított jelentős előnyeit. A kiválasztott más gyártókkal fenntartott, megbízható partnerkapcsolatainkra alapozva a DAF Connect mostantól támogatja az egyszerű integrálást a meglévő flottakezelő és szállításkezelő rendszerekkel.
Más gyártóktól származó szoftverek egyszerűbb integrációja
A DAF Connect Open Platform azt is lehetővé teszi a megbízható, külső flottakezelő rendszerek gyártóinak, hogy adatokat kérjenek le közvetlenül a Connect alkalmazásból. Ez csökkenti a költséges hardvermodulok számát a járműben, és lehetővé teszi a plug-and-play integrációt, ami csökkenti ügyfeleink számára a teljes tulajdonlási költséget. Jorg Wijnands összefoglalásként megjegyzi: „A DAF Connect Open Platform a legjobb rugalmas megoldás a professzionális szállítási megoldások hardverintegrációjához.”

hungarokamion

Címkék:
DAF Trucks, daf connect