Menü

Blog

Szolgáltatások bemutatása

DAF garanciális szerviz

Az utóbbi években a DAF magyarországi márkaszerviz-szolgálata bővülésen esett át, országszerte hivatalos szerviz-szolgáltatást kaphatnak azok, akik a DAF tehergépjárműveket választották. DAF vontatókkal foglalkozó szervizünk azokkal az alapszolgáltatásokkal is rendelkezik, amelyet márkaszervizünk is nyújt ügyfeleink számára.

Csapatunk minden munkájára büszkén tekint vissza, hiszen tudjuk, hogy olyan munkát adunk csak ki a kezünkből, amellyel az ügyfeleink is elégedettek. Számunkra nem csak a járművezetők véleménye fontos, hanem a cégvezetőké is. Mindig a maximumot hozzuk ki csapatunkból és a helyzetből, törekedve a minőségi munkára!

Maximális felkészültséggel, raktáron lévő alkatrészekkel várjuk meghibásodott DAF tehergépjárművedet, elkülönített szervizünkben!

Azonnali, minőségi megoldás!

Sokszor az alkatrészek meghibásodása esetén gyors megoldás szükséges a vontatók javításánál. Nálunk a DAF alkatrészek raktáron vannak, így nem kell várakozással és felesleges pénzkidobással tölteni az időt. Szervizünk garanciális időn belül és azon kívül is eredeti alkatrészek segítségével javítja és tartja karban a befutó tehergépjárműveket. A garanciális szerviz mellett lehetőség van további szolgáltatások igénybevételére is, mint például a kamionmosásra, karambolos javításra, vagy pótkocsijavításra is van mód nálunk.

Ügyfeleink elégedettsége az elsődleges számunkra!

Szervizünk minden eshetőségre fel van készülve, bármilyen meghibásodásra van megoldásunk. Szakértő szerelőink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, amelyek során elsajátíthatják ezekkel a vontatókkal kapcsolatos tudnivalók minden apró fortélyát. Rendelkezünk a szükséges diagnosztikai szoftverekkel és eszközökkel, amelyek a javításhoz elengedhetetlenek.

Nálunk jó kezekben van vontatód!

Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel a vontatókról, keress minket elérhetőségeink valamelyikén, vagy kövesd a Cargobull Szerviz Facebook oldalát!