Menü

Blog

Céginformációk

BestCamion: új év - új név

Az új év megérkeztével szervizünk „megújulásának” ideje is eljött, hiszen 2017-ben már BestCamion névvel várjuk ügyfeleinket. Számunkra nem változott azonban semmi, hiszen ugyanolyan lelkesedéssel és elköteleződéssel dolgozunk, mint az eddigiekben.

Úgy gondoljuk azonban, hogy egy újabb lendületet adhat az új név, hiszen ezzel a lépéssel azt is bizonyítani szeretnénk, hogy a multibranddé válás mellett továbbra is ügyfeleink a legfontosabbak, azonban kiszolgálásukat egy sokkal összetettebb formában tudjuk megtenni.

Továbbra is magas színvonalú, egyedülálló szolgáltatásokat nyújt a BestCamion, amelynek neve a Bicske Exclusive Service Team rövidítésből ered. Az új név alatt egy egységes branddel kívánjuk képviselni hazánkban azokat a márkákat, amelyekkel foglalkozunk, mint például a DAF vontatók, a TRP minőségi utángyártott alkatrészek, a TrailerTeam ellenőrzött használt járművei és természetesen a Schmitz Cargobull félpótkocsik.

Az újévben már nem csak a pótkocsik jelentik a fő irányvonalat szervizünkben. Bármilyen tehergépjárművekkel kapcsolatos problémára találnak munkatársaink egy gyors megoldást, amelyet pontosan, precízen el is végzünk majd egy helyen, egy időben. Szolgáltatásaink egymásra épülnek, így kollégáink egy-egy személyes tanácsadás során abban is segítségedre lehetnek, hogy felismerhetővé váljanak az egyes problémák kamionoddal kapcsolatban. A munkafolyamatokat munkatársaink teljes körűen menedzselik, az egyes fázisokon végig kísérik a javítás menetét.

Megbízhatóság és segítőkészség jellemzi szervizünket, számunkra vásárlóink elégedettsége a legfontosabb!

A BestCamion egyik legmeghatározóbb folyamatai a továbbképzések, amelyekkel munkavállalóink számára fejlődési, tanulási lehetőségeket biztosítunk. Mindez elengedhetetlen az alapos, egzakt és lendületes munkavégzéshez.

Mi biztosak vagyunk az újabb sikerekben, amelyeket már a megújult arculat és a vadonatúj brand repít majd a fellegekbe.

Ha továbbra is szeretnél tájékozódni szolgáltatásainkról, kövesd a BestCamion Facebook oldalát!